Het diensten pallet van GoedBouw Amsterdam

Binnen of buiten, particulier of commercieel, wonen is beleven. Onze vakmensen staan voor u klaar om alle mogelijke bouwwerkzaamheden met topkwaliteit voor u te verrichten. GoedBouw heeft altijd de juiste oplossing voor iedere situatie.

* Projectontwikkeling
* Bouwen en verbouwen

* Renovatie en klussen
* Onderhoud en beheer

Bouwen met hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs

In de zoektocht naar een geschikt bouwbedrijf wordt er steeds meer waarde gehecht aan het managen van bouwkosten en een lage Total Cost of Ownership. GoedBouw staat mede daarom al jaren voor duurzaam bouwen door efficiënt om te gaan met grondstoffen en door volledig beheer van het bouwproces de garanderen. De hoogste kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs, met focus op andere lean bouwen, co-creatie en BIM Building Information Modelling, wordt hierdoor een vanzelfsprekendheid. Niet alleen voor bewoners en bedrijven, maar ook voor beleggers, corporaties, overheden en zorginstellingen. Het overtreffen van verwachtingen zit in het GoedBouw-DNA.

 

GoedBouw is er voor iedereen, ongeacht de wens of vraag

De vele referenties op het gebied van bouw en projectontwikkeling spreken inmiddels voor zich. Dankzij diverse, slim samengestelde bouwconcepten is GoedBouw als bouwbedrijf in staat om vraaggestuurd te werken. Waarbij duurzaam bouwen in korte tijd en snelle aanvang een absolute meerwaarde is van GoedBouw.

 

Benieuwd welk GoedBouw-concept het beste bij uw wensen past, of wat GoedBouw als bouwbedrijf en projectontwikkelaar voor u kan betekenen? Neem dan contact op via Info@GoedBouw.nl of telefonisch 020-2391261

Hammering
Window Installation
Reinforcing Steel
Carpenter Measuring Wood
Carpenter Assembling Newly Made Windows
Volunteers on Construction Site
Man Measuring Window
Product Demos