Storing aan uw ketel.jpg
Urgent.jpg

Storing:

Een storing van de CV-ketel is altijd vervelend. Misschien merkte u dit doordat u ineens geen heet water meer krijgt of doordat het maar niet warm wil worden in huis. Of misschien krijgt u gewoon een foutmelding op uw ketel te zien en weet u niet wat te doen. Wat de oorzaak van de CV-ketel storing ook is, GoedBouw Installatie Techniek is dé specialist en weet dan ook altijd raad met dit soort storingen. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen wanneer het nodig is.

 

Altijd monteurs paraat:
Op welk moment van de dag u ook belt, onze vakkundige servicemonteurs staan altijd klaar om vlot een oplossing te bieden voor de storing aan uw CV-ketel. Allereerst wordt de diagnose gesteld, dus waar het probleem vandaan komt. Vervolgens heeft onze storingsmonteur alle kennis, ervaring en materialen beschikbaar om de storing van uw CV-ketel te verhelpen.

 

CV-ketel storing verhelpen wij snel:
Een ketelstoring verhelpen is ons vak. Onze service- en onderhoudsdienst is 24/7 bereikbaar en helpt u snel weer aan een warm huis met heet water. Maak nu direct een afspraak via de onderstaande telefoonnummer of stuur een email. Doorgaans kunnen we binnen een paar uur een service monteur naar u sturen.

Bel ons: tussen 6:00 en 22:00 uur voor een afspraak:

020 - 2391261 of 06-11403849